rubber industrie
Ervaar de veerkracht van FoBan
voor uw industrie
rubberproduct
Ervaar de veerkracht van FoBan
voor uw industrie

Rubberartikelen voor productieprocessen

Industrie is afhankelijk van betrouwbare apparatuur. Rubberproducten vervullen essentiële functies binnen vele productieprocessen. FoBan BV is internationaal leverancier van de meest uiteenlopende rubberartikelen. Wij leveren o.a. rubber vormwerk, rubber profielen, mosrubber plaat en profielen, celrubber, plaatrubber, rubber-metaal hechting, wals en rol bekleding.

Zoekt u een rubberproduct op maat? Neemt u dan contact op met FoBan BV.
 

FoBan rubberproducten voor de slacht- en voedingsindustrie

FoBan bouwt op een ruime ervaring in de rubberindustrie. Sinds 2006 bedient FoBan de industrie met de levering van hoogwaardige rubberproducten. Voornaamste afzetmarkten zijn de slachtindustrie, Zuivelindustrie en Voedingsmiddelenindustrie. Ook wederverkopers, machinebouwers en Handelsmaatschappijen behoren tot onze Internationale klantenkring. 

FoBan BV levert zoveel mogelijk uit voorraad. In overleg met de klant houden wij ook klant-specifieke producten desgewenst op voorraad.

Voor de slachtindustrie

Varkensslachterijen nemen onder meer FoBan ontharingsblokken, rubber zwepen en Midas restrainer draagblokken af. Deze hoogwaardige producten werden voorheen door Fongisco bv geleverd. Tegenwoordig is FoBan de leverancier van deze essentiële artikelen.

Voor de voedingsmiddelenindustrie

Ook de voedingsmiddelenindustrie maakt veelvuldig gebruik van Rubberproducten in diverse productieprocessen. Producten als Koppelingsringen, Mangatafdichtingen, Vulringen, Zuignappen, Dempers en dergelijke zijn onmisbaar. Met het oog op voedselveiligheid worden vaak FDA-approved rubbercompounds toegepast.

Ketels waarin rubber voor rubberproducten wordt gefabriceerd

Specifieke Rubberproducten op maat voor elke Industrie.

Ieder productieproces kent unieke behoeftes. Ieder rubberproduct vraagt om de juiste eigenschappen. Het juiste Rubbercompound in combinatie met een perfecte vormgeving is de sleutel tot succes. 

FoBan BV gaat geen uitdaging uit de weg en levert u de items die uw bedrijfsproces nodig heeft, op maat.

Het kan hierbij gaan om rubber vormwerk, extrusie producten, plaatwerk, stanswerk, etc.

 

FoBan maakt voor u een vrijblijvende offerte van elk op maat te maken product. Er zijn vele rubbersoorten leverbaar zoals NR, SBR, EPDM, NBR, FKM (viton) en siliconen.

Ook op het gebied van Celrubber en Mosrubber kunt u bij ons terecht.