Gratis Offerte
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken
Bel ons
Mail ons

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Maatwerk
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken

Rubber vormen

Rubber vormwerk voor industriële toepassingen

Op zoek naar standaard of maatwerk rubber vormen? FoBan staat garant voor rubber vormwerk voor vele industriële toepassingen in binnen- en buitenland. Zo leveren wij een breed scala aan producten in vele rubber vormen aan diverse industrieën, waaronder de slachtindustrie en de voedingsmiddelenindustrie. U kunt hierbij denken aan cruciale afdichtingsonderdelen als koppelingsringen en mangatafdichtingen. Daarnaast leveren wij ook standaard en/of maatwerk rubber vormwerk waaronder paktulpen, zuignappen, vulringen, slangen en pakkingen en nog veel meer. Wij zorgen er met hoge kwaliteit rubber vormwerk voor dat u op de betrouwbaarheid van uw machinepark in uw productieproces kunt rekenen. Wij weten uit onze eigen praktijk hoe essentiële functies binnen productieprocessen vervuld moeten worden. U kunt nu direct bij ons uw rubber vormen bestellen. Zo profiteert ook u als snel van de veerkracht van FoBan rubber voor uw industriële processen! Bel of mail ons gerust voor meer informatie!

Vele mogelijkheden in rubber vormwerk

Wie rubber vormwerk nodig heeft, kan altijd terecht bij rubberleverancier FoBan. Dat is ook het geval als u twijfelt welke kwaliteit rubber u nodig heeft, of welke rubber vorm wat betreft ontwerp technisch goed uitvoerbaar is? Wij adviseren u indien gewenst over de juiste keuze van uw rubber vormwerk. Dat kan belangrijk zijn, omdat de werking en de kwaliteit van het vormwerk het productieproces kunnen beïnvloeden. Neem wat dat betreft het zeker voor het onzekere voor uw rubber vormen en kies voor de kwaliteit van FoBan. Wij bieden vele mogelijkheden in rubber vormwerk in diverse rubberkwaliteiten en hardheden.

Rubber vormartikelen

Waarom de topkwaliteit rubber vormwerk van FoBan?

Alle rubber vormen die wij maken, worden volgende volgens de oorspronkelijke specificaties geproduceerd. Daarnaast testen wij consistent de materiaal- en producteigenschappen van elk product. Zo garanderen wij een eenduidige en rotsvaste kwaliteit van elk FoBan-artikel dat wij maken. Waarom kiest de industrie voor het rubber vormwerk van FoBan?

 • Wij adviseren u bij de materiaalkeuze, vorm en technische uitvoerbaarheid van het vormwerk
 • Veel mogelijkheden wat betreft rubber vormen, hardheid en rubberkwaliteit
 • Meer dan 30 jaar ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Voorraadbeheer (op maat) mogelijk
 • Hoogwaardige kwaliteitsproducten
 • Vrijblijvende offerte voor rubber vorm producten

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u meer weten over de industriële rubberproducten van FoBan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specific Custom Rubber Products

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Rubber vormproducten voor de slachtindustrie

FoBan levert hoogwaardige rubberproducten voor varkensslachterijen. Machinebouwers en wederverkopers / handelsmaatschappijen over de hele wereld behoren tot onze klantenkring.  Welke rubber vorm producten leveren wij zoal? Voor varkensslachterijen is het van belang dat de karkassen goed onthaard worden zonder beschadigd te raken.
Voor het ontharingsproces van varkens leveren wij diverse typen ‘ontharingsblokken’ of ‘krabblokken’. Hiermee is een perfecte ontharing van de karkassen gegarandeerd. Deze blokken dragen ook bij aan een zeer goede doorvoer in de U-bar machines wat de productie ten goede komt.

Onze ontharingsblokken / krabblokken staan garant voor een lange levensduur en perfect resultaat.
De kwaliteit van deze producten staat  wereldwijd aan de top.

Voor de Midas Restrainer leveren wij zeer slijtvaste draagblokken, die jarenlang meegaan.

Daarnaast leveren wij ook rubber zwepen en kunststof zwepen voor de poetsmachines  waarin de karkassen schoongepoetst worden. Deze zwepen zijn verkrijgbaar met slijtvaste kunststof bussen in diameters van 10 mm en 12 mm. De rubber zwepen hebben net als onze ontharingsblokken een uitstekende kwaliteit en lange levensduur.

Voor de droge poetsmachine hebben wij witte kunststof zwepen, om het afgeven van zwarte strepen op de karkassen te voorkomen.

Onze topproducten van rubber zijn onmisbaar in productieomgevingen waar intensief wordt geproduceerd. Wij bedienen producenten in de slachtindustrie van onze hoogwaardige kwaliteitsproducten. Daarom zijn het ook wederverkopers, machinebouwers en handelsmaatschappijen die onze rubberproducten bestellen en inkopen. Wilt u een of meerdere rubber producten uittesten of een monster ontvangen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan natuurlijk ook als u al direct bij ons uw rubberproducten wilt bestellen.

Rubber vormen en rubber vormwerk voor de voedingsmiddelenindustrie

Wij zijn een rubberproducent die ook van a tot z thuis is in het leveren van een uitgebreid scala rubber vormen voor producenten in de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij kunt u denken aan rubber vormen voor cruciale technische afdichtingsonderdelen, waaronder koppelingsringen en mangatafdichtingen. Ook kunt u als voedingsproducent bij ons rubber vormen als paktulpen, zuignappen, vulringen, slangen, pakkingen en dergelijke bestellen. Indien nodig kunnen wij ervoor zorgen dat de FoBan rubberproducten op maat voldoen aan de meest strikte veiligheidseisen op het gebied van voedselveiligheid. Voor de voedselindustrie maken we daarom gebruik van FDA approved rubber compounds. U kunt daarmee vertrouwen op de veilige implementatie van FoBan rubbervormen.

Rubber vormen

Rubber vormen op maat

Naast rubber vormwerk op maat voor de slacht- en voedingsmiddelenindustrie, leveren wij ook maatwerk rubberproducten aan andere industrietakken. Wij horen graag van u voor welke branche u rubber vormen nodig heeft. U kunt bij ons alle soorten rubbercompounds kopen, of het nu gaat om rubber vormwerk, extrusie, stanswerk of plaatmateriaal, wij leveren ze graag.

Neem direct contact op met FoBan

Wil u meer weten over het rubber vormwerk van FoBan? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 026 388 20 44. U kunt ook een e-mail sturen naar info@foban.com. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.

Rubber Ontharingsblokken van FoBan

Alle ontharingsblokken van FoBan zijn uitgevoerd met geharde en verzinkte stalen krabbers. Afhankelijk van het
type machine en het gewicht van de karkassen kan men kiezen uit de volgende typen:

SCRAPER BLOCKS // ENTHAARUNGSSCHLÄGER // HOG SCRAPER PADDLES // PIG DEHAIRING PADDLES // SCRAPERS

Specific Custom Rubber Products

Type Tarzan

 • Klassiek model ontharingsblok
 • Stalen busjes inw. Ø 13 mm
 • Dikte achterzijde blok 35 mm
 • Bevestigingsgaten hart-op-hart 60 mm
Informatie
Specific Custom Rubber Products

Type “Boss”-F235 BN

 • Stalen busjes inw. Ø 13 mm
 • Dikte achterzijde blok 35 mm
 • Bevestigingsgaten hart-op-hart 64 mm
Informatie
Specific Custom Rubber Products

Type FF- 40

 • Dikker en zwaarder dan de ‘klassieke’ blokken
 • Bevestigingsgaten voor u op de juiste h.o.h. maat geboord
 • Ook in extra stugge uitvoering verkrijgbaar, voor toepassingen waar het blok zwaarder dan normaal wordt belast, zoals bij het ontharen van zware zeugen
 • Verkrijgbaar met busjes inw. Ø13, 15 en 17 mm
Informatie
Specific Custom Rubber Products

TYPE FF- 40 “EXTRA STRONG”

 • Dit is de extra stugge uitvoering van het gewone FF-40 blok.
 • Bevestigingsgaten voor u op de juiste h.o.h. maat geboord
 • Door extra versterking aan de binnenzijde is dit blok uitstekend geschikt voor de ontharing van zware zeugen of voor klanten die stuggere blokken prefereren.
Informatie
ontharingsblokken

​​Overige typen (JWE, Abele en Baumann)

Ook wanneer u ontharingsblokken voor kleinere type machines zoekt, zoals voor JWE, Abele en Baumann, kan FoBan u van dienst zijn.
Informatie
Informatie aanvragen
Vul uw contactgegevens in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Ik ga akkoord met de Privacy policy

  Powered by

   Ik ga akkoord met de Privacy policy

   Powered by