Gratis Offerte
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken
Bel ons
Mail ons

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Maatwerk
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken

Rubber afdichting

Topkwaliteit standaard en maatwerk rubber afdichtingen

Heeft u een topkwaliteit rubber afdichting voor uw industriële toepassing(en)? Bij FoBan kunt u terecht voor standaard afdichtingen. Daarnaast kunt u ook uw rubber afdichting bij ons op maat laten maken. FoBan is al ruim dertig jaar specialist in de productie van rubber producten. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor de afdichtingsring, mangatafdichtingen en tankafdichtingen. U leest er hieronder meer over. Heeft u direct behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, dan informeren we u er uitgebreid over.

Waarvoor rubber afdichtingen?

Rubber afdichtingen zijn in diverse technische toepassingen en productieprocessen belangrijk. Denk hierbij aan het afdichten van tanks en vaten, koppelingen, waterkeringsystemen etc. etc.

Rubber afdichtingen zijn dus voor veel bedrijven onmisbaar.

Daarom is het de uitdaging van FoBan om voor vele industriële toepassingen de optimale rubber afdichting te adviseren, te ontwikkelen, te produceren en te leveren voor zowel nieuwe installaties of als vervangingsartikel voor bestaande systemen. Rubber afdichtingen worden gebruikt in vele industriële sectoren, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, zuivelindustrie en de machinebouw.

Rubberafdichting

Rubber afdichting in vele hoge kwaliteiten

Een rubber afdichting kunnen we in vele soorten hoge kwaliteit rubber soorten voor u produceren. Bijvoorbeeld in een kwaliteit die geschikt is voor gebruik in een voedingsmiddelen productieomgeving, of in een rubber soort die goed bestand is tegen zeewater of chemicaliën. We maken onder andere rubber afdichtingen in EPDM, Neopreen, Nitril (NBR), SBR, Pararubber, Siliconen en FKM /Viton®. Ook vele soorten celrubber, moosrubber en schuimrubber kunnen wij u leveren.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u meer weten over de industriële rubberproducten van FoBan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specific Custom Rubber Products

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Mangatafdichting in rubber

Een mangafdichting is bedoeld voor het afsluiten van mangatdeksels in grote opslagtanks zoals gebruikt bij bierbrouwerijen. Rubber mangatafdichtingen maken we in elke gewenste rubberkwaliteit en volgens uw maatvoering. Deze rubber afdichtingen zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen. We leveren topkwaliteit mangat afdichtingen op maat volgens uw tekening of model. Als het gaat om vlakke ringen, kunnen deze uit plaatmateriaal worden vervaardigd.

Grote diameter afdichting nodig?

Heeft u een rubber afdichting met een grote diameter nodig? wij zijn uw aanvraag graag tegemoet.

Voordelen van rubber afdichtingen bestellen bij FoBan?

Elke rubber afdichting die we bij FoBan maken, produceren we volgens de oorspronkelijke specificaties. Daarnaast testen wij consistent de materiaal- en producteigenschappen van elk product. Zo kunt u ervan op aan dat u kiest voor topkwaliteit producten voor uw bedrijf. Waarom kiezen diverse industrietakken ervoor om bij ons hun rubber afdichtingen te bestellen?

 • Meer dan 30 jaar ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Voorraadbeheer (op maat) mogelijk
 • Hoogwaardige kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor alle rubber vraagstukken
 • Vrijblijvende offerte voor uw rubber afdichting

Rubberafdichting

Direct contact opnemen met FoBan

Wil u meer weten over de rubber afdichting die u bij ons kunt bestellen? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 026 388 20 44. U kunt ook een e-mail sturen naar info@foban.com. Ook het contactformulier op de website kunt u invullen.

Informatie aanvragen
Vul uw contactgegevens in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Ik ga akkoord met de Privacy policy

  Powered by