Gratis Offerte
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken
Bel ons
Mail ons

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Maatwerk
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken

Rubberleverancier

Al uw maatwerk rubberproducten bestellen bij FoBan

Bent u op zoek naar topkwaliteit rubberproducten voor industriële toepassingen en andere soorten productieprocessen? FoBan is de rubberproducent bij wie u uw rubberproducten voor industriële toepassingen en maatwerk rubberen vormartikelen kunt bestellen volgens uw wensen en specificaties. Wij weten dat de industrie afhankelijk is van betrouwbare apparatuur. Met de hoge kwaliteit rubberproducten die u bij ons kunt kopen, weten wij zeker dat wij die betrouwbaarheid een handje helpen. Als ervaren rubberproducent weten wij uit de praktijk hoe essentiële functies binnen vele productieprocessen vervuld moeten worden. Dat is bij u het geval, en dat is in ons productieproces niet anders. Wilt u uw rubberproducten bij FoBan bestellen? Neem dan direct contact met ons op. Dan ervaart u ook snel de veerkracht van FoBan rubber voor uw industriële processen!

Rubberproducent FoBan

FoBan BV is nationaal en internationaal leverancier van de meest uiteenlopende hoogwaardige rubberartikelen. Wij kunnen wel zeggen dat we een ruime ervaring in de rubberindustrie en daarin ook zeer veel kennis vergaard hebben. Wat leveren wij zoal? Dat gaat onder andere om rubber vormwerk, rubber profielen, mosrubber plaat en -profielen, celrubber, plaatrubber, rubber-metaal hechting, wals en rol bekleding.

Onze voornaamste afzetmarkten zijn de slachtindustrie, de zuivelindustrie en de voedingsmiddelenindustrie. Ook wederverkopers, machinebouwers en handelsmaatschappijen behoren tot onze internationale klantenkring. Om die reden is het bij ons ook mogelijk om rubber producten te bestellen die zijn voorzien van uw naam en/of logo als u dat wenst.

Rubberproducent

Topkwaliteit rubberproducten voor de slachtindustrie

Veel producenten uit de slachtindustrie behoren tot onze vaste klantenkring. Als het gaat om het slachtproces, is hierin het ontharen van karkassen van varkens een zeer belangrijk onderdeel. Welke rubberproducten leveren wij zoal?

Voor de Midas Restrainer maken en leveren wij speciale draagblokken. Deze draagblokken zijn zeer slijtvast en zorgen voor een jarenlange probleemloze werking. Voor het ontharingsproces van varkens leveren wij diverse typen ‘ontharingsblokken’ of ‘krabblokken’. Hiermee is een perfecte ontharing van de karkassen gegarandeerd. Deze blokken dragen ook bij aan een zeer goede doorvoer in de machines. Dit komt natuurlijk de productiecapaciteit in uw bedrijf ten goede.

Rubberproducten op maat, ook voor de industrie

Daarnaast leveren wij ook rubber zwepen en kunststof zwepen. De rubber zwepen van FoBan worden gebruikt in de poetsmachine waarin de karkassen schoongepoetst worden. Deze rubber zwepen zijn zeer slijtvast en verkrijgbaar met slijtvaste kunststof bussen in diameters van 10 mm en 12 mm. Wat al deze rubberproducten gemeen hebben, is dat u gegarandeerd kunt bouwen op een constante kwaliteit en een lange levensduur. Onze topproducten van rubber zijn onmisbaar in productieomgevingen waar intensief wordt geproduceerd. Wij bedienen producenten in de slachtindustrie van onze hoogwaardige kwaliteitsproducten. Daarom zijn het ook wederverkopers, machinebouwers en handelsmaatschappijen die onze rubberproducten bestellen en inkopen. Wilt u één of meerdere rubber producten uittesten of een monster ontvangen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan natuurlijk ook als u direct bij ons uw rubberproducten wilt bestellen.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u meer weten over de industriële rubberproducten van FoBan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specific Custom Rubber Products

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Rubberproducten voor de voedingsmiddelenindustrie

Wij zijn een rubberproducent die ook van a tot z thuis is in het leveren van een uitgebreid scala aan rubberproducten voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Bij de rubberproducten die wij hiervoor leveren, denkt u aan cruciale technische afdichtingsonderdelen, waaronder koppelingsringen en mangatafdichtingen. Ook kunt u als voedingsproducent bij ons vormartikelen bestellen. Bij vormartikelen kunt u denken aan bijvoorbeeld paktulpen, zuignappen, vulringen, slangen, pakkingen en dergelijke. Indien nodig kunnen wij ervoor zorgen dat de FoBan rubberproducten op maat voldoen aan de meest strikte veiligheidseisen op het gebied van voedselveiligheid. Voor de voedselindustrie maken we daarom gebruik van FDA approved rubber compounds. U kunt daarmee vertrouwen op de veilige implementatie van FoBan rubberproducten.

Rubberproducten kopen op maat voor andere industrieën

Naast rubberproducten op maat voor de slachtindustrie en de voedingsmiddelenindustrie, leveren wij ook rubberproducten aan andere industrietakken. Dat doen wij allemaal op maat. Wij horen graag van u voor welke branche u een rubberproduct nodig heeft. U kunt bij ons alle soorten producten van rubber bestellen, of het nu gaat om rubber vormwerk, extrusie, stanswerk of plaatmateriaal, wij leveren ze graag.

Waarom rubberproducten kopen bij FoBan?

Alle producten die we bij FoBan maken, worden volgens de oorspronkelijke specificaties geproduceerd. Daarnaast testen wij consistent de materiaal- en producteigenschappen van elk product. Zo garanderen wij een eenduidige rotsvaste kwaliteit van elk FoBan-artikel dat wij maken. Wij leveren tenslotte niet voor niets maatwerk! Waarom kiest de industrie ervoor om maatwerk rubberproducten te kopen bij ons? We hebben de redenen hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Meer dan 30 jaar ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Korte levertijden
 • Voorraadbeheer (op maat) mogelijk
 • Hoogwaardige kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor al uw rubber vraagstukken
 • Vrijblijvende offerte voor rubberproducten

Rubberproducent

Direct contact opnemen met FoBan

Wil u meer weten over de industriële rubberproducten van FoBan, of ontvangt u graag meer informatie over het bestellen van op maat gemaakte technische rubberproducten en elastische kunststofdelen voor uw machinepark of voor bijvoorbeeld afdichtingen, demping, thermische- en akoestische isolatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons telefoonnummer is 026 388 20 44. U kunt ook een e-mail sturen naar info@foban.com. Ook het contactformulier op de website kunt u invullen. Dan nemen wij aansluitend zo snel mogelijk contact met u op!

Rubber Ontharingsblokken van FoBan

Alle ontharingsblokken van FoBan zijn uitgevoerd met geharde en verzinkte stalen krabbers. Afhankelijk van het
type machine en het gewicht van de karkassen kan men kiezen uit de volgende typen:

Specific Custom Rubber Products

Type Tarzan

 • Klassiek model ontharingsblok
 • Stalen busjes inw. Ø 13 mm
 • Dikte achterzijde blok 35 mm
 • Bevestigingsgaten hart-op-hart 60
Informatie
Specific Custom Rubber Products

Type “Boss”-F235 BN

 • Stalen busjes inw. Ø 13 mm
 • Dikte achterzijde blok 35 mm
 • Bevestigingsgaten hart-op-hart 60
Informatie
Specific Custom Rubber Products

Type FF- 40

 • Dikker en zwaarder dan de ‘klassieke’ blokken
 • Bevestigingsgaten voor u op de juiste h.o.h.
 • maat geboord
 • Ook in extra stugge uitvoering verkrijgbaar, voor toepassingen waar het blok zwaarder dan normaal wordt belast, zoals bij het ontharen van zware zeugen
 • Verkrijgbaar met busjes inw. Ø13, 15 en 17 mm
Informatie
Specific Custom Rubber Products

Type FF- 40 “Extra Strong”

 • Dit is de extra stugge uitvoering van het gewone FF-40 blok.
 • Door extra versterking aan de binnenzijde is dit blok uitstekend geschikt voor de ontharing van zware zeugen of voor klanten die stuggere blokken prefereren.
Informatie
Specific Custom Rubber Products

​Overige typen (JWE, Abele en

Ook wanneer u ontharingsblokken voor kleinere type machines zoekt, zoals voor JWE, Abele en Baumann, kan FoBan u van dienst zijn.
Informatie
Informatie aanvragen
Vul uw contactgegevens in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Ik ga akkoord met de Privacy policy

  Powered by

   Ik ga akkoord met de Privacy policy

   Powered by