Gratis Offerte
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken
Bel ons
Mail ons

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Maatwerk
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken

Rubber extrusie

Geëxtrudeerde Rubber profielen

Naast standaard  geëxtrudeerde rubber profielen kan FoBan u ook  klantspecifieke rubber profielen op maat leveren. Afhankelijk van de toepassing zijn er diverse materialen leverbaar zoals EPDM, Siliconen, NBR, en TPE in diverse kleuren en hardheden.

Naast de massieve rubbers kunnen wij ook geëxtrudeerde Mosrubber / schuimrubber profielen leveren.

Heeft u specifieke wensen als het gaat om het bestellen van uw rubber materialen op basis van rubber extrusion? Laat het ons weten en wij maken u een vrijblijvende aanbieding hiervoor.

Wat is rubber extrusie?

Rubber extrusie is een techniek waarbij ongevulkaniseerde rubber door een extrusiematrijs wordt geperst. Er ontstaat dus een “eindloos” profiel waarbij de vorm van de opening in de matrijs de vorm van het “extrusieprofiel” bepaald. Vervolgens wordt het profiel in een zoutbad of middels stoom in een autoclave gevulkaniseerd zodat het materiaal zijn uiteindelijke rubbereigenschappen verkrijgt.

Wij leveren rubberprofielen in vele verschillende typen, soorten, materialen, hardheden en afmetingen. Ook kunnen wij uw rubberprofielen volgens de door u aangeleverde specificaties en in de gewenste materiaalsoort op maat leveren. Dit kan volgens uw tekening en/of monster.

Rubber extrusie

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u meer weten over de industriële rubberproducten van FoBan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specific Custom Rubber Products

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Hoe maken wij uw rubber profielen met rubber extrusie?

aan de hand van de door u verstrekte gegevens kunnen wij u een aanbieding maken. Wij hebben hiervoor nodig de maatvoering aan de hand van een monster en/of tekening en de gebruiksomstandigheden. Denk hierbij aan gebruikstemperatuur en contact met chemicaliën etc.

Meer informatie over rubber extrusie

Wil u meer weten over de mogelijkheden van rubber extrusie voor het laten maken van rubber profielen op maat? Neem dan contact met ons op via 026 388 20 44. U kunt ook een e-mail sturen naar info@foban.com. Ook het contactformulier op de website kunt u hiervoor uiteraard invullen.

Informatie aanvragen
Vul uw contactgegevens in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Ik ga akkoord met de Privacy policy

  Powered by