Gratis Offerte
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken
Bel ons
Mail ons

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Maatwerk
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken

Rubber profielen

Zowel standaard rubber profielen als maatwerk bij FoBan

Als u op zoekt bent naar rubber profielen van topkwaliteit voor industriële toepassingen, dan kunt u ook bij FoBan terecht. Bij ons weet u zeker dat u altijd de rubber profielen vindt die u nodig heeft. We hebben een uitgebreid aanbod rubber profielen leverbaar in diverse kwaliteiten, hardheden en afmetingen. En als u de juiste rubberprofielen niet in ons standaard assortiment kunt vinden, dan kunt u altijd kiezen voor de mogelijkheid tot het laten maken van maatwerk rubberprofielen. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor U-profielen, hoekprofielen, klemprofielen, kantafwerkprofielen, vacuüm profielen en schuimrubber profielen. U leest hieronder meer over de soorten rubber profielen die we u kunnen leveren. Wilt u er direct meer over weten? Neem dan gerust even contact met ons op, dan informeren we u er uitgebreid over.

Maatwerk rubber profielen

Naast ons ruime aanbod standaard rubber profielen, kunt u bij ons dus ook terecht voor het bestellen van kleine of grote aantallen maatwerk rubber profielen voor uw bedrijfsvoering en productieprocessen. Deze rubber profielen leveren wij u op basis van de door u aangeleverde tekening en/of monster.

Door rubber extrusie kunnen we de door u benodigde profielen voor u maken. Heeft u een profiel nodig dat niet aan een standaard maat voldoet? Of heeft u liever een afwijkend rubber profiel nodig? Laat het ons weten door contact op te nemen en uw wensen met ons te bespreken.

Rubber profielen

Mogelijkheden van maatwerk rubber profielen

Rubber profielen op maat kunnen we kunnen in meerdere kwaliteiten en rubbersoorten voor u maken. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de toepassing en de afnamehoeveelheid. In het algemeen kunt u bij ons terecht voor profielen in onderstaande rubbersoorten:

  • Mosrubber / Moosrubber / Sponsrubber / Celrubber
  • EPDM rubber
  • Siliconen rubber
  • Industrieel rubber
  • Natuurrubber
  • TPE (thermoplast)

U-profiel

U-profielen hebben we in diverse standaard uitvoeringen.

Mocht u op zoek zijn naar een speciale uitvoering van een u-profiel aan de hand van u specificaties, dan kunnen wij u ook hiervoor een aanbieding maken.

 

Hoekprofiel

Ook rubber hoekprofielen in diverse uitvoeringen zijn leverbaar.

Dit kunnen bijvoorbeeld ook beschermprofielen zijn die op de hoeken van muren of constructies gemonteerd kunnen worden.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u meer weten over de industriële rubberproducten van FoBan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specific Custom Rubber Products

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Klemprofiel

Rubber klemprofielen of zijn meestal gemaakt van en combinatie van rubber met daarin een metalen deel verwerkt. Dat metalen element zorgt bij het aandrukken van het klemprofiel voor een extra goede klemming die het rubber op zijn plaats houdt

Klemprofielen zijn leverbaar in vele standaard maten en uitvoeringen.

Schuim rubber profielen

Kantafwerkprofiel

Kantafwerkprofielen worden gebruikt als zelfklemmende profielen voor het afwerken van scherpe randen. Deze zelfklemmende rubber U-profielen zijn voorzien van onzichtbare metalen klemmen in het U-profiel. Ze worden gebruikt als afwerkprofiel, kantafwerkprofiel, afdichtingsprofiel of als stootrand.

Schuimrubber profielen

Rubber profielen zijn ook leverbaar als schuimrubber profiel, bijvoorbeeld gebruikt voor vacuüm liftmachines die gebruikt worden voor pipehandling  en voor het tillen van metaalplaten of stenen platen en tegels zoals in de betonindustrie en metaalindustrie.

Waarom rubberproducten van FoBan?

FoBan is een nationaal en internationaal leverancier van vele hoogwaardige rubberproducten waaronder uiteraard ook vele rubber profielen. Zo leveren wij onder andere rubber vormwerk, rubber profielen, mosrubber plaat en -profielen, celrubber, plaatrubber, rubber-metaal hechting, wals en rol bekleding. Onze voornaamste afzetmarkten zijn de slachtindustrie, de zuivelindustrie en de voedingsmiddelenindustrie. Ook wederverkopers, machinebouwers en handelsmaatschappijen behoren tot onze internationale klantenkring. Daarom kunt u bij ons ook rubber artikelen bestellen met daarop uw naam en/of logo.

Rubber producten voor de slachtindustrie

We leveren diverse rubberproducten voor de slachtindustrie. Voor de Midas Restrainer maken we speciale draagblokken. Deze slijtvaste draagblokken zorgen voor een jarenlange probleemloze werking. Voor het ontharingsproces van varkens leveren wij diverse typen ‘ontharingsblokken’ of ‘krabblokken’ voor de perfecte ontharing van de karkassen. Ook zorgen deze blokken voor een goede doorvoer in de machines wat de productiecapaciteit ten goede komt. Daarnaast leveren we rubber zwepen en kunststof zwepen voor de poetsmachine van de karkassen.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wil u meer weten over de industriële rubberproducten van FoBan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specific Custom Rubber Products

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Rubberproducten voor de voedingsmiddelenindustrie

Voor de voedingsmiddelenindustrie hebben wij een breed scala rubberproducten, waaronder technische afdichtingsonderdelen zoals (melk)koppelingsringen en mangatafdichtingen, vulringen voor vulmachines. Ook kunt u bij ons terecht voor het bestellen van vormartikelen, zoals paktulpen, zuignappen, vulringen maar ook voor slangen, pakkingen en dergelijke. Ook rubber-metaalhechting voor producten die bestaan uit een metaal onderdeel met daarop rubber gevulkaniseerd is mogelijk

Rubberproducten op maat voor andere industrieën

Naast rubber producten op maat voor de slacht- en voedingsmiddelenindustrie, leveren we ook maatwerk rubberproducten aan andere industrietakken. We horen graag van u voor welke branche u rubberproducten nodig heeft. U kunt bij ons vrijwel alle soorten rubberproducten kopen, of het nu gaat om rubber vormwerk, extrusie, stanswerk of plaatmateriaal, we leveren ze u graag.

Rubber profielen

Voordelen van rubber profielen bestellen bij FoBan?

Alle rubber profielen die wij leveren, zijn geproduceerd volgens de oorspronkelijke specificaties. Zo garanderen we een eenduidige rotsvaste kwaliteit van elk  rubber profiel.. Waarom kiezen diverse industrietakken ervoor om bij ons rubber profielen te bestellen?

 • Meer dan 30 jaar ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Voorraadbeheer (op maat) mogelijk
 • Hoogwaardige kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor alle rubber vraagstukken
 • Vrijblijvende offerte voor uw rubber profielen

Direct contact opnemen met FoBan

Wil u meer weten over de rubber profielen van FoBan? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 026 388 20 44. U kunt ook een e-mail sturen naar info@foban.com. Ook het contactformulier op de website kunt u invullen.

Informatie aanvragen
Vul uw contactgegevens in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Ik ga akkoord met de Privacy policy

  Powered by