Gratis Offerte
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken
Bel ons
Mail ons

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Maatwerk
 • 30+ ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor rubber vraagstukken

FKM rubber

FKM (“Viton”) rubber voor uiteenlopende industriële toepassingen

Bent u op zoek naar FKM rubber producten, ofwel Viton rubber? Bij FoBan vindt u FKM rubber in verschillende kwaliteiten en afmetingen.FKM rubber wordt ook wel fluorrubber of Viton genoemd. Viton is een bekende handelsnaam voor FKM rubber dat geregistreerd is door DuPont. FKM of Viton heeft enkele superieure eigenschappen in vergelijking tot andere rubber soorten.. De mechanische eigenschappen blijven intact bij temperaturen van -20 tot +250 ºC. Daarom wordt het materiaal veel toegepast in de (petro) chemie en is het uitermate geschikt voor industriële toepassingen. FKM rubber is een kostbare rubber kwaliteit door de unieke grondstoffen en eigenschappen. Kunnen wij u voorzien van maatwerk FKM rubberproducten? Laat het ons weten en wij worden graag uw leverancier.

Wat is FKM rubber?

FKM (of “Viton”) rubber is een fluor elastomeer . Het grote voordeel van FKM rubber is dat het zeer bestand is tegen chemicaliën en hoge temperaturen. Dit topkwaliteit rubber is ook bestand tegen koolwaterstof, zuren en logen. Vaak wordt dit rubber ook Viton genoemd, naar de FKM van Dupont.

De mechanische eigenschappen van dit rubber blijven tot een temperatuur van 250 graden Celsius keurig intact. En daarom wordt deze rubbersoort voornamelijk gebruikt voor toepassingen in de (petro)chemische industrie.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u meer weten over de industriële rubberproducten van FoBan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specific Custom Rubber Products

Maatwerk?

Wij kunnen u helpen met uw rubber vraagstuk!

Mogelijkheden

Toepassingen van FKM (“Viton”) rubber

FKM  heeft een zeer goede chemische resistentie tegen diverse chemicaliën zoals logen en zuren. Het kan kan dan ook zeer goed tegen agressieve oliën.FKM van Dupont heeft de handelsnaam Viton, zo wordt dit rubber ook meestal genoemd. Het rubber is bijzonder slijtvast en verdraagt temperaturen van -20 tot +250 graden Celsius.  Deze rubbersoort wordt dan ook veel gebruikt voor he, O-ringen en andere afdichtingen. Ben u op zoek naar een rubber vorm artikel van FKM rubber? Laat het ons weten en wij adviseren u graag over de toepassingen van FKM rubber.

Waarom FKM rubber producten van FoBan?

U kunt bij FoBan rubber vormartikelen bestellen van FKM rubber op maat. Wij testen consistent de materiaal- en producteigenschappen van elk rubber product. Zo garanderen wij de onbetwiste en rotsvaste kwaliteit van elk FKM rubberproduct. Dus waarom kiest de industrie voor FoBan FKM rubber artikelen?

 • Meer dan 30 jaar ervaring in rubber (maatwerk) oplossingen
 • Levering uit voorraad mogelijk
 • Voorraadbeheer (op maat) mogelijk
 • Hoogwaardige kwaliteitsproducten
 • Unieke oplossingen voor al uw rubber vraagstukken
 • Geheel vrijblijvende offerte voor uw FKM rubber artikelen

FKM rubber

Neem direct contact op met FoBan

Wil u meer weten over de FKM rubber producten die we bij FoBan aan u kunnen leveren? Neem dan gerust even contact met ons op. Ons telefoonnummer is 026 388 20 44. U kunt ook een e-mail sturen naar info@foban.com. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.

Informatie aanvragen
Vul uw contactgegevens in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Ik ga akkoord met de Privacy policy

  Powered by